Bengels & Kloffies

Hallo, ik ben Lotte Dinkelman en ben 33 jaar. Ik ben getrouwd met Edwin en samen hebben we 3 kinderen, Diede van 7, Joek van 4 en Nim van 1.5.
Samen met mijn man en schoonouders runnen wij een melkveebedrijf in Lochem.

Een tijd geleden trok het facebook bericht van het Lelie-tje mijn aandacht, de huidige eigenaresse wilde stoppen en ik dacht dat is echt iets voor mij!
Sinds ik zelf kinderen heb is de interesse in kinderkleding gewekt, uren kan ik op marktplaats speuren naar het perfecte 2de hands kledingstuk.
Hoe leuk is het om dit samen te brengen in een leuk, knus en gezellig winkeltje.
Het concept blijft hetzelfde, je kunt nog steeds mooie nette 2de hands merkkleding inbrengen die ik dan voor je verkoop. Ook ga ik nieuwe kleding verkopen van NONO, SKURK en Tumble ’n Dry.

Tumble ’n Dry

Stoere, frisse, comfortabele en betaalbare kinderkleding voor actieve, coole kids. Van maat 50 t/m 176

NONO

Wil dat ieder meisje haar eigen, persoonlijke identiteit kan ontwikkelen. De stijl is te omschrijven als een echte meidencollectie met een stoer, sportief randje. Van maat 104 t/m 152

SKURK

Is de Scandinavische vertaling van de woorden schurk, bandiet, boefje, rebelse/stoere jongen. Het stoere imago zien we terug in de kleding. Van maat 92 t/m 152

Mocht u nog mooie nette merkkleding in de kast hebben liggen die u in wilt brengen, dan kan dat.
Als u mij belt op 0655158064 dan kom ik het graag ophalen.

Het Lelie-tje sluit 11 maart daarna gaan we 2 weken dicht om er mijn eigen draai aan te geven.
Op 24 maart open ik Bengels & Kloffies, dit is de naam van mijn nieuwe winkel. Tevens opent dan de webshop die 24/7 geopend is!
De winkel zal 4 dagen per week geopend zijn van woensdag t/m zaterdag en samen met mijn moeder Marion Homrighausen hoop ik er een succes van te maken!

Wilt u nu al op de hoogte blijven van bengels & Kloffies, Volg ons dan op FB!

Ik heb er ontzettend veel zin in en hopelijk vind u de weg naar mijn winkeltje!

Groetjes Lotte